Diensten

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms zijn het beste middel om uw bedrijf te promoten bij het grote publiek. Verwijder lange teksten op uw website en plaats hier uw bedrijfsfilm(s). Projecten, strategie, bedrijfsvisie alles wordt glashelder op film. Zelfs de meest ingewikkelde processen worden duidelijk op film.

 

Evenementen registratie (Live-stream)

Wilt u uw evenement live streamen en professioneel laten vast leggen op beeld dan bent u hier aan het goede adres. U kunt kiezen voor een volledige registratie door één of meerdere camera of een samenvatting van de gebeurtenis waarbij de kijker in slecht een paar minuten een goed beeld krijgt van wat zich heeft afgespeeld.

 

Commercial

Door middel van een creatieve en pakkende weergave zal er op de meest effectieve manier uw doelgroep worden bereikt.

 

Instructiefilm

Geen theorieboeken meer, maar een moderne en heldere video als hulpmiddel bij het overbrengen van kennis werkt altijd.

 

Freelance

Of bent u voor een project tijdelijk op zoek naar een freelance Cameraman, RCO'er, Editor of dronepiloot?

Dan kunt u hieronder contact opnemen.

 

Maatwerk oplossingen

Heeft u echter een specifieke wens, schroom dan vooral niet om even te bellen. Elke klant heeft zo zijn wensen en verlangens en u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er een passende oplossing voor bieden. De mogelijkheden met film zijn namelijk zo goed als eindeloos. Ik denk graag met u mee en weet met de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren als filmmaker heb opgedaan waar op gelet moet worden bij videoproducties.

Wij werken onder andere voor...

Wijnand Klein

Wijnand Klein, Freelance Cameraman beschikt over creativiteit, kennis en ervaring om elk uniek product of evenement op beeld te registreren.

MEER OVER MIJ

Contact

  • Wijnand Klein AV
    GRONINGEN
  • +31(0)6 51 93 86 88
  •